Υποστηριξη πελατων : +30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!

✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!

✖ Κλείσιμο

Πως να στολίσετε το δεντρο σας

Πως να στολίσετε το δεντρο σας

Όλοι θέλουμε να στολίσουμε το τέλειο δέντρο, με τα στολίδια και τα φωτάκια να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα, είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν!

1.Επενδύστε σε ένα τεχνητό τεχνητό δέντρο υψηλής ποιότητας

Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας προσφέρουν σταθερή και αξιόπιστη υποστήριξη για διακοσμήσεις. Τα δέντρα υψηλής ποιότητας, είναι γενικά πιο ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν και να χρησιμοποιηθούν κάθε χρόνο διατηρώντας παράλληλα την όμορφη εμφάνισή τους. Για να αποφύγετε την φθορά στο δέντρο σας, εξετάστε μοντέλα με προηγμένα χαρακτηριστικά τα οποία προσφέρουν εύκολο στήσιμο και αποθήκευση.

2.Δώστε όγκο στα κλαδιάΑνοίξτε καλά τα κλαδιά και δώστε όγκο στο φύλλωμα ώστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να δείξει γεμάτο και πιο φυσικό. Διαχωρίστε κάθε κλαδί, έτσι ώστε να ξεχωρίζει και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια. Και μην διστάσετε να λυγίσετε μεμονωμένα κλαδιά για να γεμίσετε κενά. Λάβετε υπόψη σας ότι είναι σωστά διαμορφωμένο δέντρο είναι ένα ελκυστικό θέαμα είτε με minimalείτε με πλούσια διακόσμηση.

3. Σχεδιάστε γύρω από ένα θέμα
Ένα καλοστημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει κεντρική εμφάνιση που συνδέει όλες τις διακοσμήσεις μαζί. Η απόφαση σχετικά με ένα θέμα διακόσμησης πριν από την επιλογή των διακοσμητικών, σας θέτει τον τόνο για τα υλικά σας και σας δίνει μια σαφή ιδέα για το πώς να διακοσμήσετε το δέντρο σας.

4. Επιλέξτε τις σωστές διακοσμήσεις
Η επιλογή των τόνων που ταιριάζουν στο θέμα σας σας βοηθά να επιτύχετε συνεκτικό σχεδιασμό. Είτε κρεμάσετε κορδέλες, είτε λουλούδια να επιλέγετε αντικείμενα που συμπληρώνουν τη συνολική εμφάνιση του δέντρου σας. Πολλά σετ διακοσμητικών περιλαμβάνουν κομμάτια διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών, τελειωμάτων και σχεδίων. Ο συνδυασμός τους σας δίνει περισσότερη ελευθερία για να παίξετε με το θέμα σας.

5. Συνδυάστε τις μπάλες σας

Συνδυάστε μέχρι και τρείς μπάλες διαφορετικού μεγέθους για να δώσετε στο δέντρο σας μία ιδιαίτερη οπτική έκφραση.

6. Κορδέλες
Δώστε ένταση και χρώμα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με διακοσμητικές κορδέλες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος ή να συνδυάσετε κορδέλες διαφορετικού χρώματος και μεγεθών για αντίθεση.

7. Επιλέξτε το σωστό topper δέντρο
Η κορυφή είναι η τελευταία πινελιά στο στιλιστικό μέρος του δέντρου σας. Επιλέξτε κάτι που θα ταιριάζει με το θέμα σας και τις αναλογίες του δέντρου σας.

9. Ισορροπήστε τη διακόσμηση
Εφόσον επιλέξετε να έχετε πολλά και διαφορετικά στολίδια στο δέντρο σας, θα πρέπει ναι βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μεταξύ τους αρμονία και ισορροπία σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις σας. Ξεκινήστε το δέντρο από την κορυφή και δουλέψτε κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ελέγχετε πιο εύκολα το σχέδιο σας καθώς θα ντύνετε το δέντρο σας.