X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Εμφάνιση καρτέλας προϊόντος
Επιστροφή

ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΜΕ 44 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κωδικός :
Παρακαλώ επιλέξτε κωδικό
Κατηγορία : child/ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ/ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ

Όλα όσα χρειάζεστε για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας σε ένα πακέτο. Το σετ με 44 κομμάτια συνοδεύεται από μπάλες, στολίδια και κλαδιά, σε κλασσικές κόκκινες αποχρώσεις.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινα διακοσμητικά συνδέεται συναισθηματικά με τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και την εορταστική περίοδο, προσφέροντας ένα αίσθημα συνοχής και συνδεσιμότητας στον χώρο.

Το διακοσμητικό πακέτο είναι κατάλληλο για χριστουγεννιάτικα δέντρα από 180-210 cm. Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνεται κανένα δέντρο ή λαμπάκια. Μπορείτε να προσθέσετε κάποιο απο τα προτεινόμενα ξεχωριστά.Αυτό το πακέτο περιέχει:
3x σέτ των 4 πλαστικές κόκκινες μπάλες, 10εκ.
12x πλαστικές κόκκινες μπάλες, 8εκ.
1x σέτ των 5 γυάλινα vintage διακοσμητικά 8εκ.
6x γυάλινα vintage κρεμαστά μανιταράκια 9,6εκ.
9x κλαδιά γκί 60εκ.


Για τις ανάγκες της φωτογράφησης χρησιμοποιήθηκε και στολίστηκε το δέντρο "FLOCKED PENCIL" 210ΕΚ

.

Η παράδοση των προιόντων γίνετε μέσα στα κουτιά τους σε προστατευμένη συσκευασία, ώστε να αποφευχθούν ζημιές στη μεταφορά.Τα μεταφορικά της πρότασης στολισμού είναι

εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα !!

Προσωρινά μή διαθέσιμο

παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα
Μοιραστείτε το :
Τρόπος πληρωμής

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:

Πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα μέσω Paypal
Πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της paypal. 
Εύκολες αγορές online χωρίς να χρειάζεται να καταχωρίσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στον ιστότοπό μας. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα μέσω VIVAPAYMENTS
Πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της vivapayments 
Δεν καταχωρούνται ούτε αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτα σας στον ιστότοπό μας. Η διαδικασία ολοκλήρωνεται στο ασφαλές περιβάλλον της vivapayments.

Κατάθεση :


Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Αριθμός λογαριασμού: IBAN: GR86 0171 7110 0067 1111 3195 580
Δικαιούχος: Σ ΓΚΟΤΣΗΣ - Γ ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ ΟΕ

(Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις λάβουμε αποδεικτικό κατάθεσης από την τράπεζα)

Τρόπος αποστολής
 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
  Εφόσον το κόστος της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερο από 80,00€ δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής εκτός και αν πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα, όπου το κόστος αποστολής καθορίζεται έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση.

 • Παραλαβή από το κατάστημα DECOR SEASONS: ΕΡΜΟΥ 16 στη Θεσσαλονίκη.
  Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιείται κατόπιν συνενόησης με την εταιρία DECOR SEASONS για την ακριβή ημέρα και ώρα .

Επιστροφές

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους εφόσον:

 1. Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 2310 240622  ή στο email info@decorseasons.gr.
 2. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσης) καθώς όλα είναι μέρος του προϊόντος που αγοράσατε και στην κατάσταση που παρελήφθη.
 3. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την μεταφορική εταιρία που θα σας υποδείξουμε χωρίς να επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός των μεταφορικών εξόδων.
 4. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, το κατάστημα decorseasons.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.
 5. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.
 6. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω και το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, δε θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του προϊόντος και το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη – αποστολέα με χρέωση του ιδίου.
 7. Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσω καταθέσεως σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη (IBAN)
 8. Σε περιπτώσεις αγοράς με πιστωτική κάρτα, με την άφιξη των προϊόντων στο κατάστημά μας, ακυρώνεται η χρέωση της κάρτας σας και τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό σας. Θα σας πιστωθεί όλο το ποσό που έχετε πληρώσει, πλην των αρχικών εξόδων για τα μεταφορικά και τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων στο κατάστημά μας.
 9. Αν έχετε προπληρώσει την παραγγελία με Paypal, μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα θα γίνει η επιστροφή στο λογαριασμό σας στο Paypal.
×