Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

Παιδικό δωμάτιο

Παιδικό δωμάτιο

Χριστ/να στο παιδικό δωμάτιο

Πώς να διακοσμήσεις το παιδικό δωμάτιο για τα Χριστούγεννα

Μην περιορίζετε το πνεύμα των γιορτών μόνο στο σαλόνι του σπιτιού σας! Τα παιδιά σας είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν όταν μπορείτε να μεταδώσετε την αγάπη σε απροσδόκητα μέρη όπως το παιδικό δωμάτιο επίσης. Ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να αποκτήσετε διάθεση αυτές τις γιορτές.

1. Ξεκινήστε με την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένα παιδί πριν πάει στ δωμάτιό του, οπότε γιατί να μην προσθέσετε λίγη λάμψη;

Κολλήστε χαρτί περιτυλίγματος στο μπροστινό μέρος της πόρτας του παιδικού σας υπνοδωματίου για να μοιάζει με μεγάλο δώρο ή πάρτε απλούς φιόγκους και κολλήστε τους στην επιφάνεια της πόρτας. Για επιπλέον στύλ, διαφοροποιήστε τα μεγέθη των φιόγκων και χρησιμοποιήστε μία μοναδική διάταξη ή μοτίβο.

Εάν θέλετε πραγματικά να είστε μίνιμαλ, ξεκινήστε με μια πινακίδα που καλωσορίζει το παιδί σας στη δική του χειμερινή χώρα των θαυμάτων.

2. Ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση.

Το καλύτερο κομμάτι των Χριστουγέννων, είναι η αναμονή. Είκοσι τέσσερις μέρες γεμάτες προσμονή φαίνονται σαν μια αιωνιότητα για το παιδί σας. Βοηθήστε τους να μετρήσουν αντίστροφα με ένα Ημερολόγιο.

Εάν αισθάνεστε δημιουργικοί, φτιάξτε τη δική σας έκδοση αγοράζοντας και αριθμώντας μικρές υφασμάτινες τσάντες, τις οποίες θα γεμίσετε με μικρά παιχνίδια ή καλούδια και θα τις κρεμάσετε στο δωμάτιο του παιδιού σας. Ή τυλίξτε, αριθμήστε και γεμίστε ένα σωρό μικρά κουτιά και αφήστε το μικρό σας να ανοίγει ένα κάθε μέρα. Μπορείτε βέβαια και να προμηθευτείτε ένα έτοιμο Χριστ/κο Ημερολόγιο. Ο ουρανός είναι το όριο εδώ, όλα βοηθούν στη δημιουργία προσμονής για την επικείμενη άφιξη του Άγιου Βασίλη.

3. Στόλισε μία γιρλάντα.

Οι γιρλάντες προσθέτουν ξεκάθαρα μια εορταστική πινελιά όπου κι αν είναι κρεμασμένες και αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας γιορτινά διακοσμητικά. 

Κρεμάστε όμορφα παιχνιδιάρικα πολύχρωμα και πάντα πλαστικά στολίδια και μπαλίτσες, βάλτε φιογκάκια και φυσικά απαλά χριστουγεννιάτικα φωτάκια, τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν το νυχτερινό φώς του μικρού σας για την εποχή.

Γίνετε δημιουργικοί σχετικά με το πού το κρεμάτε! Κρεμάστε απαλές, διάσπαρτες γιρλάντες πάνω από το κρεβάτι του παιδιού σας (ποτέ πάνω από μια κούνια), στο συρτάρι του, πάνω από το παράθυρό του, στα πόδια του κρεβατιού του ή ακόμα και σε ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια ή μεγάλα λούτρινα ζωάκια. Όσο πιο απροσδόκητο, τόσο το καλύτερο.

4. Ένα γλυκό μικρό δέντρο

Ναι, έχετε το μεγάλο στο σαλόνι, αλλά τι θα λέγατε να δημιουργήσετε μια μικρότερη έκδοση για τα μικρά;

Αφήστε τα παιδιά να φτιάξουν τα δικά τους πλάνα σε αυτό το δέντρο, από το χρώμα μέχρι την διακόσμηση. Θα ξετρελαθούν και μόνο στην ιδέα του να επιλέξουν και να στολίσουν, με μία μικρή βοήθεια, το δικό τους δέντρο.