Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

TIPS

TIPS

Χρειάζομαι τεχνητά φυτά ??

Γιατί ο χώρος μου χρειάζεται τεχνητά φυτά ?

Όλοι ψάχνουμε για μία ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή νότα στο χώρο μας, αλλα δέν ξέρουμε τον κατάλληλο τρόπο. Με τη βοήθεια των τεχνητών φυτών, θα είσαι έτοιμος να μεταφέρεις εσένα, την οικογένειά σου ή τους πελάτες σου, σε έναν απολύτος ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό προορισμό. Συνδύασε στην αγαπημένη σου γωνιά κάποιο απο τα τεχνητά φυτά και νοιώσε τη δροσιά και την γαλήνη που σου προσφέρουν.

Top πλεονεκτήματα των τεχνητών φυτών

Γενικά η χρήση των φυτών, προσφέρουν στο χώρο μας μία διαφορετικότητα. Μπορούμε δηλαδή με τη σωστή επιλογή των φυτών, να μετατρέψουμε το χώρο μας σε έναν πιό φιλόξενο προς τον ίδιο μας τον εαυτό ή στους καλεσμένους μας.

Η διακόσμηση όμως γίνετε δυσκολότερη ή και ανέφυκτη, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με την φροντίδα και συντήρηση των αληθινών φυτών. Έτσι μέσα απο την ποικιλία που προσφέρουμε στα τεχνητά φυτά, μπορείς να δώσεις αμέτρητες λύσεις στη διακόσμηση, είτε εάν θέλεις να δημιουργήσεις μία τροπική γωνιά, είτε απλά εάν θέλεις λίγα λουλούδια στο βάζο σου.

  1. Λιγότερο κόστος συνολικά, αφού δέν χρειάζετε συντήρηση
  2. Χωρίς περιορισμούς τοποθέτησης, αφού όλα τα φυτά τοποθετούνται παντού
  3. Stop στις αλεργίες
  4. Αίσθηση αληθινού - Real Touch

 

 

Συχνές ερωτήσεις

Τί διάρκεια ζωής έχουν σε εξωτερικούς χώρους?

Δέν μπορούμε να υπολογίσουμε τον ακριβή χρόνο που μπορεί να αντέξει ένα τεχνητό φυτό, καθώς αυτό εξαρτάται απο τις καιρικές συνθήκες. Έτσι εάν π.χ. βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο με πλούσιο ήλιο για αρκετές ώρες, τότε η διάρκεια η οποία μένουν ανεπηρέαστα τα χρώματα των φυτών πέφτει. Βέβαια τα υλικά και η ποιότητά τους είναι τέτοια ωστε να διαρκούν για κάποια χρόνια τουλάχιστον σε τέτοιους χώρους.

Γιατί τα τεχνητά φυτά κοστίζουν ακριβά?

Μάλλον αυτή η απάντηση δίνετε, με μία βόλτα σε κάποιο φυτώριο. Η τιμές των τεχνητών φυτών είναι ανάλογες των αληθινών και σε πολλές περιπτώσεις και οικονομικότερα. Εάν όμως συνυπολογίσουμε την μηδενική συντήρηση που χρειάζοντε, αλλα και την διάρκεια ζωής που έχουν, τότε καταλαβαίνουμε αμέσως οτι το κόστος είναι αρκετά πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τα φυσικά φυτά.

Ποιά είναι τα καλύτερα τεχνητά φυτά?

Τα καλύτερα τεχνητά φυτά, είναι αυτά στα οποία χρησιμοποιείτε ανώτερης ποιότητας ύφασμα ή πλαστικό. Τέτοια υλικά, κάνουν τα φυτά μας πιό αληθινά στην όψη και στην αίσθηση (Real Touch). Αυτό είναι κάτι το οποίο βάση εμπειρίας το σεβόμαστε, οπότε τα #Decor τεχνητά φυτά καλύπτουν ακριβώς αυτή την ανάγκη.

 

Φωτογραφίες