Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

Χριστ/κο Δέντρο

Χριστ/κο Δέντρο

Do It Like A Pro !!!

Πώς να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν επαγγελματίας σε 10 βήματα !!!

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το επίκεντρο κάθε σπιτιού τις γιορτινές μέρες. Θέλεις να μάθεις πώς να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν επαγγελματίας; Οι ειδικοί στα Decorseasons, μοιράζονται συμβουλές με απλά 10 βήματα, για το πώς να κάνεις το δέντρο σου να φαίνεται εντυπωσιακό.

1.Δημιουργήστε ένα θέμα


Αρχικά, πρέπει να επιλέξεις ένα θέμα. Για να δείχνει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο επαγγελματικά στολισμένο, χρειάζεται ένα στοιχείο που να τα δένει όλα μεταξύ τους. Βασίσου σε έναν συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων, μια συλλογή στολιδιών ή ένα από τα ενδιαφέροντά σας. Πάρε έμπνευση από το διαδύκτιο ή Pinterest. Επίσης, αυτό σε βοηθά να προσδιορίσεις ποια διακοσμητικά χρειάζεσαι. 

ΠΕΡΙΗΓΗΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥ ΕΔΩ

2. Ξεκινήστε με κλασικά στολίδια

Όταν διακοσμείτε τα Χριστούγεννα, επιλέξτε στολίδια σε κλασικό χρωματικό συνδυασμό όπως κόκκινο, λευκό, ασημί και χρυσό. Αυτά συνδυάζονται και ταιριάζουν καλά με άλλες πινελιές χρωμάτων, όπως το ρόζ, για να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο.

3.Δώστε σχήμα στο δέντρο σας

Το άνοιγμα του δέντρου μπορεί να διαρκέσει πολύ, αλλά είναι βασική πτυχή της διαδικασίας διακόσμησής του. Το σωστό άνοιγμα βοηθάει να επιτύχεις μια πλούσια και ζωντανή εμφάνιση. Η συλλογή χριστ/κων δέντρων των Decorseasons, θα σε βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι, λόγω της ποιότητας που διαθέτουν. Επιπλέον, τα κλαδιά διατηρούν μεγάλο μέρος του σχήματός τους μετά την πρώτη εγκατάσταση, καθιστώντας το πιο εύκολο την επόμενη φορά.

Επιπλέον,

-Ζητήστε από την οικογένεια ή τους φίλους σας να σας βοηθήσουν 

-Ανατρέξτε στη φωτογραφία προϊόντος του δέντρου για να αναδημιουργήσετε εύκολα την εμφάνιση των κλαδιών.

-Κατά το άνοιγμα, ξεκινήστε από τα εσωτερικά κλαδιά και προχωρήστε προς τα έξω.

-Διαμορφώστε το δέντρο ανά τμήμα, ξεκινώντας από το κάτω μέρος.

4. Τοποθέτησε τα λαμπάκια

Πριν βάλεις τα φώτα σε ένα δέντρο, ελέγξτε ότι είναι σε κατάσταση λειτουργίας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε από το κάτω μέρος του δέντρου και κυκλώστε το δρόμο σας προς τα πάνω, υφαίνοντας μέσα και έξω από τα κλαδιά. Στα Decorseasons θα βρείς επίσης και χριστ/κα δέντρα με ενσωματομένα λαμπάκια, για να κάνει τη διακόσμηση πιο εύκολη και γρήγορη.

5.Τοποθέτησε τις κορδέλες

Μπορείς να διακοσμήσεις ένα δέντρο σαν επαγγελματίας χρησιμοποιώντας κορδέλες ως στολίδια. Συνιστάται η χρήση ενσύρματων επειδή είναι πιο εύκολο να διαμορφωθούν . Στρώσε δύο στυλ κορδέλας και δώσε λάμψη τελειώνοντάς την με μια δημιουργική περιστροφή στα άκρα.

6. Χώρισε το δέντρο σε τμήματα

Για να διακοσμήσεις σαν επαγγελματίας, χώρισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου σε τμήματα: πάνω, μεσαίο και κάτω. Στη συνέχεια, διαμόρφωσέ το ένα-ένα ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Για πιο ισορροπημένη εμφάνιση, τμηματοποίησε περαιτέρω το δέντρο σε τεταρτημόρια. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν δύο παρόμοια στοιχεία πολύ κοντά μεταξύ τους.

7. Κρέμασε τμηματικά τα στολίδια σου

Δεν υπάρχουν αυστηροί και γρήγοροι κανόνες για να κρεμάσετε στολίδια. Ωστόσο, οι ειδικοί τείνουν να ξεκινούν με μεγαλύτερα στολίδια και να τα τοποθετούν χαμηλότερα στο δέντρο, ενώ ανεβαίνοντας μπαίνουν τα μικρότερα και πιό ιδιαίτερα . Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνετε μια όμορφη, πολυεπίπεδη εμφάνιση.

8. Συμπληρώστε τα κενά με λουλούδια


Τα λουλούδια και τα κλαδιά είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να γεμίσεις τις αραιές περιοχές. Επιλογές όπως γκί, λουλούδια ή κουκουνάρια δίνουν μια πιο φυσική αίσθηση στο δέντρο σου. Από την άλλη πλευρά, τα πιο φανταχτερά διακοσμημένα με στράς, δημιουργούν ένα πιο εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

9. Πρόσθεσε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες

Συμπλήρωσε στο δέντρο σου κάποια ιδιαίτερα γυάλινα ή και πλαστικά στολίδια ή διακοσμητικά, πάντα στο ύφος και στο στύλ που έχεις επιλέξει. Δημιούργησε έτσι σημεία ενδιαφέροντος και μοναδικότητας.

10. Τοποθέτησε την κορυφή και την ποδιά


Μπορείς απλά να τοποθετήσεις μία κορυφή αστέρι ή κώνο μέσα απο την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει, ή ακόμη μπορείς να φτιάξεις μία custom σύνθεση λουλουδιών και να την τοποθετήσεις στην κορυφή. Τέλος, ολοκλήρωσε το τέλειο σκηνικό με μια κομψή ποδιά δέντρου που ταιριάζει στο θέμα σας ή κάποιο ύφασμα. 


Οι εξειδικευμένες τεχνικές και οι δημιουργικές πινελιές σε βοηθούν να δημιουργήσεις μια επαγγελματικά διακοσμημένη εμφάνιση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Για ευκολότερο styling, ρίξε μια ματιά σε περισσότερες ιδέες και θέματα διακόσμησης δέντρων, εμπνευσμένα από τις συλλογές μας.