Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

Τεχνητά Φυτά

Τεχνητά Φυτά

Top 7 σημεία για τεχνητά φυτά


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΥΤΟ ;

Ένα τεχνητό φυτό, είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε διακόσμηση σπιτιού. Ωστόσο, πρίν προχωρήσεις στην αγορά ενός τεχνητού φυτού, υπάρχουν μερικές ερωτήσεις οι οποίες χρειάζονται απαντήσεις.

Η τοποθεσία είναι το Α και το Ω στην διακόσμηση. Η υπερβολική διακόσμηση δημιουργεί ακαταστασία, ενώ η μή χρήση της δημιουργεί έλειψη. Το δωμάτιο ή ο χώρος, αλλά και το σημείο όπου θα τοποθετήσεις το τεχνητό φυτό, είναι οι βασικές λεπτομέρειες στην κατάλληλη επιλογή.

Ευτυχώς, η εύκολη προσαρμογή τους σχεδόν σε όλους τους χώρους, αλλά και η μεγάλη ποικιλία είναι σύμμαχοί μας. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα.

Στην Είσοδο


Ένα δημοφιλές μέρος για να τοποθετήσεις τεχνητά φυτά, είναι η είσοδος του σπιτιού μας. Ένα ζεστό και φιλόξενο φυτό κοντά στην κεντρική πόρτα, μπορεί να προϊδεάσει την ατμόσφαιρα στον επισκέπτη, για το τί θα βρεί προχωρώντας μέσα.

Στον εξωτερικό χώρο


Το μπαλκόνι, η αυλή ή εξωτερικά της εισόδου του σπιτιού μας, είναι ακόμα κάποιες απο τις δημοφιλής επιλογές για την τοποθέτηση των τεχνητών φυτών.  

Η κουζίνα σας


Η κουζίνα ίσως είναι το σημείο του σπιτιού με τους περισσότερους κανόνες, όσων αφορά την τοποθέτηση ενός φυτού. Δέν θέλεις να έχεις ένα φυτό δίπλα στον φούρνο π.χ. για τον φόβο της θερμότητας. Ιδιαίτερα εάν η κουζίνα είναι μικρή, δέν θέλουμε η επιπλέον διακόσμηση να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο. Έτσι ένα κρεμαστό φυτό θα ήταν το καλύτερο στοίχημα στην περίπτωση αυτή.

Το μπάνιο σου




Ένα μικρό σέτ τεχνητών φυτών, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διακόσμηση του χώρου και να δώσει περισσότερο ίσως χρώμα. Απο τον πάγκο του νεροχύτη, τα ράφια ή το περβάζι παραθύρου, γενικά προτιμούντε μικρά τεχνητά γλαστράκια.

Το υπνοδωμάτιό σου


Η κρεβατοκάμαρα μπορεί να μεταμορφωθεί στην ωραιότερη σουίτα, με απλές προσθήκες, όπως το κατάλληλο τεχνητό φυτό. Η τοποθέτησή τους σε ένα κομοδίνο ή μία συρταριέρα, ψιλά σε κάποια γωνία με κρεμαστό φυτό ή στο πάτωμα με κάποιο μεγαλύτερο, είναι οι τρόποι για να δημιουργήσεις έναν ονειρεμένο χώρο. 

Η τραπεζαρία σου


Η τραπεζαρία είναι επίσης ένα κατάλληλο σημείο για να τοποθετήσεις κάποια φυτά. Ειδικότερα η χαλαρότητα του πράσινου που πρεσφέρει ένα επιδαπέδιο φυτό ή ένα φυτό στη μέση της τραπεζαρίας σου, θα ήταν ότι καλύτερο!!

Οι διάδρομοι


Σε οποιοδήποτε είδους μεταβατικών χώρων, όπως διάδρομοι ή σκάλες, μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη τα τεχνητά φυτά. Η προσθήκη ενός φυτού σε αυτά τα σημεία, μπορεί να προσδώσει μία προσωπικότητα στο χώρο. Το μειονέκτημα είναι ότι σπάνια υπάρχει αρκετός χώρος στα συγκεκριμένα σημεία. Μπορείτε οπότε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό ράφι, τα υπάρχοντα έπιπλα ή απλά ένα λεπτό λεπτό φυτό όπως το μπαμπού.