Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

ΈΞΥΠΝΑ TIPS

ΈΞΥΠΝΑ TIPS

Tips για ένα γεμάτο δέντρο

Όλοι μας την περίοδο των Χριστ/νων βλέπουμε στο διαδύκτιο εικόνες δέντρων πλούσια σε στολίδια, μπάλες και άλλα διακόσμητικά. Η αλήθεια όμως είναι ότι το κόστος σε χρήματα του να έχεις ένα ανάλογο αποτέλεσμα είναι μεγάλο. Υπάρχουν όμως τρόποι είτε να γεμίσεις σημαντικά τα κενά του είδη υπάρχοντος, είτε να επιλέξεις τον σωστό τρόπο να διακοσμήσεις ένα νέο, αρκεί να ακολουθήσεις κάποια σημαντικά tips. 

1. Πλαστικές μπάλες

Πολλές φορές κάνουμε το λάθος και παρασυρόμαστε απο τη γυαλάδα των γυάλινων, με αποτέλεσμα να ξοδεύουμε μεγάλο μέρος του budget μας, σε ιδιαίτερες μπάλες. Η επιλογή κάποιων πλαστικών μονόχρωμων, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ένα πλούσιο και ταυτόχρονα οικονομικό αποτέλεσμα. 

2. Πρόσθεσε λουλούδια & κλαδιά

Τα κλαδιά και ειδικά τα λουλούδια, μας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Λόγου του όγκου της επιφάνειας που καλύπτουν επάνω στο δέντρο, γεμίζουν απόλυτα τα κενά μας, αλλά και ταυτόχρονα δίνουν έντονα τον χρωματικό τόνο που θέλουμε.

3. Κορδέλες

Ένα ακόμη έξυπνο tip, αλλά και κατά τη γνώμη μας απαραίτητο, είναι η επιλογή και προσθήκη ένα με δύο σχέδια κορδέλας. Η σωστή επιλογή απόχρωσης και η σωστή τοποθέτηση, δίνει μία άλλη διάσταση στο τελικό μας αποτέλεσμα. Αναζητήστε ειδικότερα αυτές με το σύρμα!!

4. Ύφασμα

Όπως οι κορδέλες έτσι και τα υφάσματα, είναι μία πολύ καλή λύση στον εμπλουτισμό του δέντρου μας. Διαλέγουμε τις κατάλληλες υφές και τις σωστές αποχρώσεις και τοποθετούμε πάντα με κατεύθυνση πλάγια σε ένα ή δύο σημεία του δέντρου μας.

5. Μεγάλα διακοσμητικά

Αναζήτησε μεγάλα διακοσμητικά όπως ξύλινες πινακίδες, κουκουβάγιες, παγώνια, ξωτικά, πάντα στο θεματικό στύλ που έχεις επιλέξει. Έτσι δημιουργείς ένα ιδιαίτερο σημείο ενδιαφέροντος στο δέντρο σου και ταυτόχρονα δίνεις ένα πρωτότυπο στύλ !!