Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

Διακόσμηση Επαγγελματικού Χώρου

Διακόσμηση Επαγγελματικού Χώρου

Η διακόσμηση επαγγελματικών χώρων, κρύβει αρκετές δυσκολίες. Για παράδειγμα ένας μεγάλος επαγγελματικός χώρος, προσφέρει μεγάλη ευελιξία όταν διακοσμούμε για ειδικές περιστάσεις, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν δυσκολίες, είτε γιατί το κόστος του στολισμού είναι μεγάλο, είτε γιατί είναι δύσκολη οπτικά η επαρκής θεματική διακόσμηση.

Γι αυτό το λόγο, η σωστή συντονισμένα και οργανωμένα έξυπνη διακόσμηση είναι μία πρόκληση.

Πάμε όμως να δούμε ιδέες λύσεις και παραδείγματα, που θα σε διευκολύνουν στην απόφαση. 

  • Δημιούργησε μια εντυπωσιακή είσοδο

Δημιουργήστε μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση με μια χαρούμενη και φιλόξενη πρόσοψη. Επενδύστε τις εισόδους με γιρλάντες, φωτάκια ή υπερμεγέθη διακοσμητικά. Αυξήστε την πυκνότητα της διακόσμησης καθώς πλησιάζουν στην είσοδο για να τραβήξουν οπτικά τους πελάτες στον χώρο. Στη συνέχεια, στολίστε τις πόρτες και τα παράθυρα με γιορτινά στεφάνια και πρασινάδα σε στυλ για την εποχή.


  • Διακόσμησε την οροφή και τους τοίχους

  • Οι διακοσμήσεις σε επαγγελματικούς χώρους τοποθετούνται συνήθως πάνω σε τραπέζια, πάγκους ή στο πάτωμα. Αυτό που πολλοί δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το ταβάνι είναι μία πολύ έξυπνη επιλογή. Αξιοποιήστε το στο έπακρο δημιουργώντας ένα σκηνικό που συμπληρώνει την διακόσμηση. Κρεμάστε χριστουγεννιάτικα φωτάκια , διακοσμητικές γιρλάντες, στεφάνια και στολίδια από την οροφή ή τους τοίχους. Αναρτήστε τα σε διαφορετικά ύψη για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.


  • Αξιοποιήστε τις σκάλες

Οι σκάλες είναι το τέλειο μέρος για εντυπωσιακές πράσινες γιρλάντες, μεγάλους φιόγκους, ακόμη και χριστουγεννιάτικες κάλτσες. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε να διακοσμείτε, σκεφτείτε το αρχιτεκτονικό του στυλ. Για παράδειγμα, ένα κάγκελο σε στυλ τεχνίτη με μακριά, ευθεία κουπαστή θα φαίνεται καλύτερα με παραδοσιακές διακοσμήσεις.

Για να επιτύχετε την αναλογία, στoλίστε διακοσμητικά με σταθερό μοτίβο από τη μια άκρη του κιγκλιδώματος στην άλλη. Για παράδειγμα επιλέξτε, είτε μια ίσια, είτε μία καμπυλωτή τοποθέτηση για τη γιρλάντα σας. Στη συνέχεια, προσθέστε,  κορδέλες ή κάλτσες σε ίσα διαστήματα. Αυτό θα δημιουργήσει μια ισορροπημένη εμφάνιση.

  • Χρησιμοποιήστε εντυπωσιακά φωτάκια

Ο φωτισμός ενός μεγάλου χώρου σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Εάν δεν έχετε υιοθετήσει ακόμα τα φώτα LED, τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Τα χριστουγεννιάτικα φώτα LED είναι πιο φωτεινά και διαρκούν περισσότερο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λαμπάκια πυρακτώσεως. Αυτοί οι τύποι λαμπτήρων θα σας εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια μακροπρόθεσμα, κάτι που είναι κέρδος για κάθε επιχείρηση.

Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικά ζεστά ή πολύχρωμα LEDμε καινοτόμα χαρακτηριστικά. Επιλεγμένα μοντέλα σάς επιτρέπουν να επιλέξετε από διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού, να ρυθμίσετε το χρονόμετρο και να χειρίζεστε με τηλεχειριστήριο. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε αποχρώσεις, όπως και η επιλογή ανάμεσα σε λαμπάκια ρεύματος ή και μπαταρίας.

Εάν θέλετε κάτι ασυνήθιστο, επιλέξτε τα Fairy Lights. Λαμπάκια δηλαδή με extra λεπτό καλώδιο, το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε διάφορες δημιουργίες. Αρκετά από τα δέντρα μας έχουν επίσης ενσωματομένα φώτα Led.

Τέλος, μεγάλη είναι και η ποικιλία σε φωτάκια κουρτίνεςή βροχή όπως τα λέμε, σε μεγέθη και τύπους για όλες τις ανάγκες.

  • Επιλέξτε και μείνετε στον θεματικό στολισμό σας

Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση σκηνικών, είναι εύκολο να μπερδευτείτε με πολλές ιδέες. Διατηρήστε τα πράγματα συντονισμένα ευθυγραμμίζοντας την εσωτερική σας διακόσμηση όταν επιλέγετε το θέμα και τα χρώματα. Χρειάζεστε έμπνευση από πού να ξεκινήσετε; Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή το eshop για θέματα διακόσμησης, γιατί όχι και δέντρων.
  • Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος χριστουγεννιάτικου δέντρου


Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι πάντα το κεντρικό στοιχείο και πιό εντυπωσιακό όλων . Όταν επιλέγετε ένα δέντρο, φροντίστε το σχήμα και το ύψος του να ταιριάζουν στο μέγεθος του χώρου. Οι φαρδιοί χώροι με ψηλά ταβάνια θα φαίνονται καλύτερα με ένα ψηλό, φαρδύ δέντρο. Εν τω μεταξύ, οι είσοδοι ή οι διάδρομοι θα ωφεληθούν περισσότερο από ένα λεπτό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όταν επιλέγετε το σωστό ύψος χριστουγεννιάτικου δέντρου, ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να αφήνετε τουλάχιστον 20 εκατοστά απόσταση μεταξύ της κορυφής του δέντρου σας και της οροφής. 

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ύψους 2,10 και 2,40 μέτρων,  είναι κατάλληλα για χώρους με ψηλά ταβάνια. Τα δέντρα ύψους τριών μέτρων και άνω, είναι ιδανικά για δημόσιους χώρους και μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως μεγάλα λόμπι ξενοδοχείων.