Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

Νοσταλγικά Χριστ/να

Νοσταλγικά Χριστ/να

Δέντρο εμπνευσμένο από τη νοσταλγία

Όσο κι αν γοητευόμαστε στην ιδέα του να γίνουμε δημιουργικοί με πρωτότυπα χρώματα, συνδυασμούς και προσεκτικά επιμελημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, το πιο ιδιαίτερο δέντρο στο σπίτι μας κάθε χρόνο είναι το παραδοσιακό, νοσταλγικό οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.


Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση τα δικά σου παλιά νοσταλγικά στολίδια και επιπλέον θέλεις να προσθέσεις κάποια <<έξτρα>> στοιχεία που παρατηρείς σε ινσταγκραμικά χριστ/κα δέντρα, δές παρακάτω τα 5 βασικά tips...

1. Μήν ξεχωρίζεις τα στολίδια σου.

Ο σκοπός και η ομορφιά ενός παραδοσιακού οικογενειακού χριστ/κου δέντρου, είναι το ταξίδι, η ποικιλία και οι αναμνήσεις. Μια πολύχρωμη σειρά από κλασικά σε συνδυασμό με νέον αποχρώσεις μου θυμίζει το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη. Μήν διστάσεις να χρησιμοποιήσεις όποια στολίδια παλιά έχεις. Γυάλινα ή πλαστικά, πολύχρωμα και μονόχρωμα, όλα ταιριάζουν στο στύλ που θέλουμε.  


2. Πρόσθεσε ένα στοιχείο ομοιογένειας.

Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα, σχήματα, υφές και μεγέθη των οικογενειακών στολιδιών που έχουμε συλλέξει, προσθέτουμε μόνο μερικά επιπλέον στολίδια ώς ένδειξη ομοιομορφίας στο δέντρο. Παρόλο που επιδιώκουμε να είναι εκλεκτικό και "χωρίς θέμα", το να διατηρούμε κάτι συνεπές σε όλο το δέντρο το κάνει να φαίνεται συμμετρικό.

Για αυτό το λόγο στο δέντρο προσθέτουμε στρογγυλές, ζεστές χρυσές ή κόκκινες μπάλες …


3. Απαραίτητη η κορδέλα

Στην ίδια γραμμή, η κορδέλα προσθέτει ένα στοιχείο ομοιομορφίας και επίσης ντύνει το νοσταλγικό χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Must συνδυασμός είναι μια καρό κορδέλα γιατί είναι κλασική, παραδοσιακή και νοσταλγική — όλα όσα θέλουμε να αντιπροσωπεύει το αποτέλεσμά μας. Επίσης μία κορδέλα προσθέτει ένα στοιχείο συνοχής, ενώ αφήνει τα ιδιαίτερα στολίδια να πρωταγωνιστούν στην παράσταση.

4. Αλυσίδα με πέρλες & κορυφή

Τι πιό κλασσικό και γεμάτο απο τις παιδικές μας αναμνήσεις, απο την πέρλινη αλυσίδα σε απόχρωση του χρυσού. Και φυσικά για το τελείωμα, μία vintage κορυφή, είτε σαν αστέρι, είτε τον κλασσικό κώνο.


5. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά !!

Όσο κι άν μας αρέσουν τα μικρά led λαμπάκια, τη διαφορά σε αυτό το δέντρο την κάνουν τα νέα led κεράκια. Όχι μόνο προσθέτουν φώς (μαζί με τα κλασσικά led), αλλά ενισχύουν την νοσταλγική διάθεση που θέλουμε !!!