Υποστηριξη πελατων :+30 2310 240622
Νέα
Επιστροφή
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο
X

Εγγραφείτε στη λίστα μελών

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες
τις νέες παραλαβές και κερδίστε
από τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε τώρα!
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου


✖ Κλείσιμο

Κάθετοι Κήποι

Κάθετοι Κήποι

Η τάση στη διακόσμηση τοίχου που ξετρελένει!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΗΠΟΣ ;

Υπάρχουν αμέτρητες χρήσεις όσων αφορά τα τεχνητά φυτά. Μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα κασπώ, σε ένα ράφι ή στο πάνω μέρος των επίπλων. Μπορείς όμως και να δημιουργήσεις μία σύνθεση φυτών στον τοίχο σου, αντί για τις κλασσικές λύσεις διακόσμησης, όπως είναι ένας πίνακας ή κάποιο ρολόι. 

Στην ουσία δηλαδή με τη χρήση έτοιμων τεχνητών πλακιδίων πρασίνου, χτίζουμε ένα τοίχο, ή δημιουργούμε έναν πίνακα από τεχνητά φυτά.



ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕΤΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ;

Ο λόγος που κάνει τους κάθετους κήπους τόσο περιζήτητους, δέν είναι άλλος από τη φυσικότητα που προσδίδει στο χώρο, αλλά ταυτόχρονα και την πρωτοτυπία !! Επίσης είναι μία μοναδική λύση να προσθέσουμε το πράσινο στοιχείο σε μικρά δωμάτια, ή σε χώρους οι οποίοι δέν ενδείκνυνται για τεχνητά δέντρα ή γλάστρες, όπως ένα καφέ, εστιατόριο ή γραφείο με αρκετά έπιπλα.



 ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΗΠΟΣ ;

Το κόστος ενός κάθετου κήπου, είναι σχεδόν το ίδιο με το κόστος οποιασδήποτε άλλης λύσης διακόσμησης τοίχου, όπως π.χ. ενός πίνακα, ενός μεγάλου ρολογιού, ή μίας ταπετσαρίας. Εξαρτάται πάντα απο την επιφάνια που θέλουμε να καλύψουμε και το στύλ που θέλουμε να δώσουμε. Έτσι το κόστος μπορεί να ανέβει, εάν για παράδειγμα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τροπικό περιβάλλον και προσθέταμε επιπλέον στοιχεία.


Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά εντυπωσιακό αλλά και διαφορετικό απο ότι έχουμε συνηθίσει. Ειδικότερα σε επαγγελματικούς χώρους όπως καφέ ή εστιατόριο, ο κάθετος κήπος είναι το σημείο όπου θα έχει την προτίμηση των πελατών, αλλά και το σημείο οπού όλοι θα θέλουν μία αναμνηστική φώτο !!